page-rolunk-level page-rolunk-izzo page-rolunk-level

Bemutatkozik a PS Project Kft.

Feltöltés alatt

Feltöltés alatt

2

Szolgáltatásaink

Közvilágítási korszerűsítés Önkormányzatok számára

Mottó: “A legolcsóbb energia az el nem fogyasztott energia.”

Európában az Önkormányzatok döntő többségében megérett a helyzet a közvilágítás teljes körű vagy részleges korszerűsítésére, mivel a mostani világító berendezések nagy többsége a mai technikai színvonalat figyelembe véve pazarló. Mivel a települések forráshiánnyal küszködnek, cégünk olyan konstrukciót kínál a probléma megoldására, ami:
1.) Átlátható és kiszámítható pénzügyi elszámolást biztosít partnereink számára.
2.) Nem igényel Önkormányzati forrást, a beruházás a megtakarításból térül meg.
3.) Az Önkormányzatnak nincs kockázata, mivel a hitelfelvevő a PS Project Kft.
4.) A piacról beszerezhető legmegfelelőbb technológiát, és ár/érték arányban legjobb terméket kínáljuk partnereinknek.

Az Európai Unió az ilyen típusú szerződéseket EPC konstrukciónak nevezi.
Cégünk tagja a European Commission Institute for Energy and Transport (IET) tagozatának.

Lámpatest korszerűsítés
Mindenki hallott már a LED-es fényforrások terjedéséről. Az utóbbi években a LED-es fényforrással szerelt közvilágítási lámpák is jelentős fejlődésen mentek keresztül. A technológia javulása mellett a tömeges gyártás egyre olcsóbbá teszi ezt az új típusú megvilágítást. Ugyanakkor, bár a megtakarítás jelentős, a beruházási költségek magyarországi viszonylatban még magasnak mondhatók. Az alacsony energiaárakkal, és üzemeltetési költséggel számolva ma még csak hosszabb, 12-15 éves futamidővel lehet az ilyen típusú beruházásokat állami támogatás nélkül finanszírozni. Márpedig jelenlegi ismereteink szerint a 2014-2020-as ciklusban nem lesz állami támogatás a közvilágítás korszerűsítésére. A Brüsszelbe beadott Operatív Programok nem tartalmaznak keretet az ilyen típusú beruházásokra.

Felkészült csapatunk a fenti opciók pozitív és negatív hatásait figyelembe véve INGYENESEN készít hatástanulmányt érdeklődő leendő partnereinknek, ahol akár a különböző opciókat kombinálni is tudjuk.
Kapcsolatban állunk több neves gyártóval is, mint például az Osram-mal, a Philips-szel, a Tungsram-Schreder-rel, és a Hofeka Kft-vel, hogy a kínálatukból tudjuk kiválasztani a partnereink számára legmegfelelőbb megoldást. Mivel szerződéseink hosszú távúak, és Partnereink megelégedettsége számunkra mindennél többet ér, ezért csak olyan beszállítókkal dolgozunk együtt, amelyek minőségben és garanciális feltételekben az elvárható maximumot hozzák.

Szerződéses konstrukció
A szerződés szerinti konstrukcióban a közvilágítás szolgáltatására Partnereink a PS Project Kft-vel kötnek határozott idejű szerződést, melyben a PS Project Kft. garantálja a jelenlegi költségszintnél alacsonyabb közvilágítási költséget, így átvállalva a beruházás pénzügyi kockázatát. Partnereink kötelezettsége mindösszesen a csökkentett összegű közvilágítási költség megfizetésére terjed ki!

A közvilágítási villamos energia beszerzéséről és aktív elemek (lámpatestek) üzemeltetéséről a szerződéses időszak alatt a mi kötelességünk gondoskodni. Ezáltal Partnereink olyan további előnyöket élvezhetnek, amelyek biztosítják számukra a lehető legköltséghatékonyabb megoldást. Cégünk nagy tételben veszi a villamos energiát, amely így jóval kedvezőbb lehet, mintha a partnereink külön-külön szereznék be a közvilágításhoz szükséges energiát. Felkészült munkatársaink alapos megfontolás után választják ki a közvilágítás üzemeltetését ellátni képes alvállalkozókat, ahol a helyi vállalkozó, a helyben maradó adók, a kivételes szakképzettség, és a megfelelő felszerelés mind-mind kritériumok. Ezáltal levesszük partnereink válláról az energiaszolgáltatóval ügyintézés, illetve az üzemeltetéssel kapcsolatos ügyintézés terhét!